ZA VAS NAREDIMO
EpiCoro studio

Virtualna platforma

Moderno orodje za interaktivno predstavitev vaše vsebine
advanced divider
Oživite svojo vsebino z interaktivnimi 3D modeli

Naša platforma za izdajo virtualnih brošur predstavlja prihodnost digitalne predstavitve. Omogoča ustvarjanje dinamičnih interaktivnih brošur, ki vašo vsebino predstavijo na inovativen način. Z vključitvijo klikabilnih 3D modelov, videoposnetkov, slik in drugih multimedijskih gradiv ta platforma zagotavlja, da bo vaša vsebina izstopala in pritegnila pozornost vaše ciljne publike.

Kaj je virtualna platforma in kako deluje?

Interaktivni katalogi obogatijo vsebino z multimedijskimi elementi, kot so videi, animacije in interaktivnost, razširjajo možnosti za originalnost in vzbujanje navdušenja ter omogočajo učinkovitejše, cenejše in okolju prijaznejše trženje.

Ustvarjanje vsebine je preprosto z možnostjo vključevanja klikabilnih 3D modelov in multimedijskih gradiv, podprtih z drag-and-drop funkcijo. Elementi brošure so lahko interaktivni, kar obogati izkušnjo občinstva z dodatnimi informacijami in multimedijsko vsebino.

Platforma vključuje tudi iskalno funkcijo za lažje navigiranje po obsežnih vsebinah in je stroškovno učinkovita z digitalno distribucijo, ki zmanjša tiskarske stroške in omogoča analizo interakcij za boljše prilagajanje vsebin.

Digitalno središče Slovenije (DSS)

Digitalno središče Slovenije predstavlja interaktivni 3D katalog, ki ponuja bogato multimedijsko izkušnjo za predstavitev šestmesečnih aktivnosti. Ta digitalna platforma vključuje 3D mape, video efekte, animacije in pop-upe, ki obiskovalcem omogočajo nepozabno navigacijsko doživetje. Namenjen je nadgradnji tradicionalnih PDF katalogov, saj prinaša izboljšano brskanje, interaktivnost in dostopnost na vseh napravah. S podporo za HTML5 interaktivni katalog zagotavlja enostavno posodabljanje vsebin, varno deljenje informacij in takojšen dostop do bogatih multimedijskih vsebin, s čimer poudarja zavezanost inovacijam in trajnostnemu digitalnemu marketingu.

Sorry, your ID is maybe not correct (If you did not place any ID that means auto-detect does not work.). And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

advanced divider
Dežela športa in zdravja

Dežela športa in zdravja je celovita platforma, ki združuje vadbe priznanih slovenskih influencerjev, obsežno zbirko receptov, vaj ter izdelkov, povezanih s športom. Namenjena je vsem, ki želijo izboljšati svoj življenjski slog skozi šport in zdravo prehrano. Ta digitalni prostor omogoča enostaven dostop do kvalitetnih vsebin in orodij za doseganje boljšega počutja in telesne pripravljenosti, podprtih z najnovejšimi trendi na področju fitnesa in zdrave prehrane.

Sorry, your ID is maybe not correct (If you did not place any ID that means auto-detect does not work.). And please make sure that your selected element is developed with Swiper.

advanced divider
Celjski sejem: MOS

Za Celjski sejem smo razvili spletni MOS, virtualno platformo, ki je v času epidemije COVID-19 zagotovila kontinuiteto sejma. Platforma je omogočila povezovanje podjetij, razstavljavcev in obiskovalcev na daljavo, nudila prostor za izmenjavo informacij ter predstavitev inovacij in ukrepov. Spletni MOS je tako postavil temelje za digitalno transformacijo sejma in odprl pot za nove oblike interakcije in digitalne dogodke.

Dežela športa in zdravja | Virtualna platforma | EpiCoro studio

Pišite nam

Moje ime je

iz podjetja

.

Pišem glede

Zanima me

.

Kontaktirajte me na

ali na

.

Oddaj povpraševanje

Moje ime je

iz podjetja

.

Pišem glede

Zanima me

.

Kontaktirajte me na

ali na

.