ZA VAS NAREDIMO
EpiCoro studio
O nas

O nas

Kjer inovacija sreča strokovnost

V EpiCoro, butičnem IT studiu z ambiciozno vizijo, naših 60 kvadratnih metrov preseva inovativnost, kreativnost in neprekosljiva energija. Vsak kotiček prostora odseva ne samo naše številne uspešne projekte in kreativne pobude, ampak tudi globoko zasidrana prijateljstva in pozitivno kulturo med zaposlenimi. Zavezanost k izkoriščanju maksimalnega potenciala, premikanju mej in doseganju novih višin je temelj našega dela.

/01

NAŠA POT

EpiCoro - Zgodba o neustavljivem uspehu

Leto 2014 je zaznamovalo rojstvo podjetja EpiCoro. Ustanovitelja, brata Žan in Žiga Korošec, sta z mobilno igro 100 Balls, ki je hitro dosegla milijone prenosov, postavila temelje našemu studiu. Iz skromnih začetkov v očetovi garaži smo se razvili v dva ključna segmenta: EpiCoro Games, za razvoj mobilnih iger, in EpiCoro Studio, za spletne rešitve in aplikacije, vseskozi pa smo ohranjali skupno strast in enotnost pri vsakem projektu.

/02

PONOSNI SMO
advanced divider
100
OPRAVLJENIH PROJEKTOV
100
OPRAVLJENIH PROJEKTOV
advanced divider
50
ZADOVOLJNIH STRANK
50
ZADOVOLJNIH STRANK
advanced divider
10000000
VRSTIC KODE
10000000
VRSTIC KODE

/03

NAŠA EKIPA

Sinonim za ambicijo in kreativnost

Naša ekipa ni zgolj skupina posameznikov; smo mozaik talentov, zagnanosti in nenehne želje po inovacijah. Naše poslanstvo ni le v iskanju rešitev, ampak v preseganju pričakovanj in raziskovanju novih poti do uspeha. Ponosni smo na to, da smo postali ena najbolj cenjenih skupin strokovnjakov v Sloveniji, ki ne pozna meja v ambicijah ali kreativnosti.

O nas | O podjetju | EpiCoro studio

/04

VIZIJA IN CILJI

Ustvarjanje prihodnosti

V podjetju EpiCoro smo predani razvoju naprednih spletnih in mobilnih aplikacij, ki optimizirajo in digitalizirajo poslovne procese. Naš cilj je z digitalnimi orodji ustvarjati učinkovita delovna okolja in podpirati podjetnike v svojih izzivih. Zabavne mobilne igre in aplikacije, ki vključujejo AR tehnologijo, našim strankam ponujajo sveže možnosti za predstavitev svojih izdelkov in storitev. Naša dolgoročna strategija temelji na rasti ekipe in vključevanju najsodobnejših tehnologij, vključno z umetno inteligenco, ki jo aktivno implementiramo za razvoj pametnejših in prilagodljivejših rešitev, s čimer prinašamo revolucionarne spremembe v način, kako podjetja delujejo in se razvijajo.

/05

EPICORO V SREDIŠČU GLOBALNE INOVATIVNOSTI
advanced divider

Naša pot do Expo Dubaja

V podjetju EpiCoro d.o.o., ki se ukvarja s spletnimi rešitvami, smo izjemno ponosni na to, da smo bili izbrani kot eni od petih zmagovalcev Festivala rešitev. Izbor nas je tako uvrstil med udeležence na prestižni svetovni razstavi Expo v Dubaju. Ta dosežek je jasen pokazatelj naše zavezanosti digitalizaciji, kibernetski varnosti in razvoju inovativnih tehnoloških rešitev, ki so namenjene zadovoljevanju zahtev in potreb sodobnega sveta.

advanced divider
INOVACIJA IN SODELOVANJE

Temelji našega uspeha

Naša izjemna pot v Dubaj je bila možna zaradi sodelovanja z Digitalnim središčem Slovenije in slovensko gospodarsko delegacijo. Skupaj smo se predstavili v slovenskem paviljonu na Expu, kjer smo imeli priložnost deliti naše inovativne rešitve z mednarodno skupnostjo. Naše sodelovanje na dogodkih, povezanih z digitalizacijo in kibernetsko varnostjo, je odlična priložnost za predstavitev EpiCoro kot pionirja na področju tehnološkega razvoja.

Expo Dubai | EpiCoro studio
O nas | O podjetju | EpiCoro studio
advanced divider
DIGITALNO SREDIŠČE SLOVENIJE

Platforma za napredne tehnologije

Kot del našega sodelovanja na Expo v Dubaju smo imeli čast predstavljati dosežke projekta “Digitalno središče Slovenije – Tehnologija za ljudi”. Ta projekt je izpostavil vrhunske tehnološke in inovativne rešitve Slovenije, ki so ključne za razvoj pametnih mest, trajnostnega gospodarstva in naprednih digitalnih tehnologij, vključno z umetno inteligenco in industrijo 4.0.

/06

KONTAKTIRAJ NAS

Pridružite se nam na poti inovacij

V kolikor menite, da lahko s svojim znanjem in idejami obogatite našo zgodbo uspehov, še posebej na področjih razvoja novih mobilnih iger, platform ali aplikacij, vas z veseljem vabimo na srečanje ob kavi ali čaju, da skupaj spoznamo nove priložnosti.

Pišite nam

Moje ime je

iz podjetja

.

Pišem glede

Zanima me

.

Kontaktirajte me na

ali na

.

Oddaj povpraševanje

Moje ime je

iz podjetja

.

Pišem glede

Zanima me

.

Kontaktirajte me na

ali na

.