ZA VAS NAREDIMO
EpiCoro studio
DPR vtičnik za davčno potrjevanje računov | EpiCoro

DPR vtičnik

Davčna blagajna za spletne trgovine
advanced divider
Avtomatiziran vtičnik za davčno potrjevanje računov v Republiki Sloveniji

Predstavljamo vam popolnoma avtomatiziran vtičnik za davčno potrjevanje računov v Republiki Sloveniji, ki deluje v realnem času. Unikatna rešitev omogoča avtomatiziran postopek prodaje v spletnih trgovinah, ki uporabljajo WordPress sistem z WooCommerce modulom. Dovolite, da vašemu poslovanju pomagamo do popolne avtomatizacije.

Kaj je DPR in kako deluje?

Koliko časa v povprečju vi ali vaša ekipa zapravite za postopek generiranja, podpisovanja, vstavljanja v računovodski program in pošiljanja računa? Ne glede na odgovor vam DPR vtičnik pomaga do popolne avtomatizacije celotnega procesa. DPR vtičnik je prvi WooCommerce vtičnik na tržišču, ki omogoča dodelano in popolnoma avtomatizirano potrjevanje računov v realnem času, kar je v skladu s slovensko zakonodajo o direktnem davčnem potrjevanju računov.

Vaše stranke bodo tako takoj po zaključku naročila na elektronski naslov prejele generiran račun z vsemi podatki o naročilu + davčno potrditvijo (EOR, ZOI, QR kodo). S tem se izognete tiskanju računov in prilaganju računov k paketom, s čimer postanete ZELENA spletna trgovina, prav tako pa lahko vtičnik povežemo tudi z vašim sistemom za vodenje zalog. Pri implementaciji vam nudimo 100 % podporo, prav tako pa bomo vtičnik ves čas nadgrajevali v skladu s sprejetimi zakoni.

Pišite nam

Moje ime je

iz podjetja

.

Pišem glede

Zanima me

.

Kontaktirajte me na

ali na

.

Oddaj povpraševanje

Moje ime je

iz podjetja

.

Pišem glede

Zanima me

.

Kontaktirajte me na

ali na

.